HATAY / ANTAKYA - Toki Şehit Ömer Faruk Adaş İlkokulu

HATAY VELİ AKADEMİSİ

Eğitim ailede başlar, okulda devam eder. Başarının yolu siz değerli velilerimizin eğitim sistemine verdiği destekten geçer. Bilinçli anne babalar, mutlu çocuk ve dolayısıyla güvenli toplumun oluşmasında rol oynarlar. Okul-veli birlikteliğini güçlendirmek, sorumluluğunun bilincinde bireyler yetişmesine katkı sağlamak amacıyla velilerimizle bu dönemi kapsayan bir eğitim programı çerçevesinde bir araya geliyor ve yarınlarımızı kuruyoruz. Bizi,  yani Toki Şehit Ömer Faruk Adaş İlkokulu' nu büyük bir aile yapan, velilerimizle geliştirdiğimiz güçlü bağımızdır. Bu bağ "Hatay Veli Akademisi" projesiyle daha da güçlü olacaktır.

"HATAY VELİ AKADEMİSİ " Projesi Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanmıştır. Projede yer alan eğitimler okulumuz Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenimiz Aysel DAĞDELEN tarafından verilecektir.

EĞİTİMLERİMİZ:

1.     Sosyal Medya ve Teknolojiyi Bilinçli Kullanma

2.     Mahremiyet, İhmal ve İstismar

3.     Akademik Başarı

4.     Bağımlılıklardan Korunma

5.     Aile İçi İletişim

6.     Psikolojik Sorunlar ve İstenmeyen Davranışlar

Eğitimlere katılmak isteyen velilerimiz "Hatay Veli Akademisi Başvuru  Formu'nu"okulumuza başvurarak doldurmalıdır.

TÜM EĞİTİMLER BİTİNCE DÖNEM SONUNDA "KATILIM BELGESİ" VERİLECEKTİR.

11-03-2022

Yayın: 11.03.2022 - Güncelleme: 11.03.2022 14:17 - Görüntülenme: 825