HATAY / ANTAKYA - Toki Şehit Ömer Faruk Adaş İlkokulu

Toki Şehit Ömer Faruk Adaş İlkokulu

Akasya Mah. Çevre Yolu 182 Sok. No1 Antakya / HATAY
Vizyon
Eğitim ve öğretim için her türlü fırsatın sağlandığı, bilgili, becerili ve iyi bir ahlaka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği ve çevrenin tercih ettiği bir okul olmaktır.
Misyon
Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, milli ve evrensel değerleri tanıyan, benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.
Başarılar
TOKİ Şehit Ömer Faruk Adaş İlköğretim Okulu olarak 2011-2012 Eğitim-Öğretim yılı sonunda mezun ettiğimiz öğrencilerimiz sbs´de %45 oranında başarı yakalamış ve yeni okullarına kayıt yaptırmıştır.
08:30 - 12:05 12:45 - 14:20
Kalorifer ve Klima
14,9,15,21,22 numaralı halk otobüsleri ile ulaşılabilir.
öğrenci servisleriyle de ulaşım sağlanılmaktadır.
Antakya Adliye Sarayı Arkası